Corsenero on perustettu vuonna 2013 kun Ducatin entinen maahantuoja Oy Hailac Ab lopetti pyörien maahantuonnin. Hahmo yrityksen takana on ducatisteille tuttu Jarno "Japi" Åström joka toimi Hailacin jälkimarkkinointi- ja korjaamopäällikkönä. Takana on paljon pyöriä, mielenkiintoisia asiakkaita, kilpailutoimintaa Suomessa ja ulkomailla ja vertaansa vailla oleva verkosto kaikesta alaan liittyvästä.

Toimimme Hyvinkäällä, Etelä-Suomen parhaiden mutkateiden välittömässä tuntumassa. Lisäksi haemme, korjaamme, huollamme ja palautamme asiakkaan pyörän tarvittaessa.

Olemme joustavasti avoinna eli töiden vastaanotto ja luovutus tehdään silloin kun asiakkaalle sopii. Käytämme alkuperäisiä Ducati-varaosia ja tarpeen mukaan myös muita laatuosien toimittajia ja olemme myös vakuutusyhtiöiden käyttämä kolarikorjaamo. Kolarikorjauksissa korostuu tarkka työ, pikaiset varaosatoimitukset, hyvät yhteydet vahinkotarkastajiin ja kyky saada pyörä liikennekelpoiseksi nopeasti ajokaudella. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin vahinkoilmoitus, me hoidamme loput.

Työtilanteen salliessa teemme huoltoja ja korjauksia myös muun merkkisiin moottoripyöriin.